Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за дебитомер след диагностика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега,
    казах ти... намираш някой със същата алфа, взимаш си един кабел и един лаптоп и действаш - разменяш дебитомерите и мерите.
    Кабела се продава в интернет за 40 лева - горе/долу колкото една диагностика.
    А тези коли си е хубаво ди си носиш кабела със себеси и да я проверяваш всеки път като излезеш от сервиз, независимо за какво си ходил там - това от личен опит ти го казвам.
    Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
    Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

Ако разбирах от тези неща отдавна да си бях взел кабел и да се оправя колега.Пуснал съм тази тема,понеже изобщо не съм в час.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Няма ли някой от същият регион на колегата да му помогне?
        На мен NightRider ми хелпна с дебитомера, така бях сигурен на 200% че е за сменяване понеже не е евтин, за което отново 1000 благодарности.
        Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
        Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
          Така колеги,закарах колата отново на диагностика за да проверя напрежението на дебитомера но така и не разбраха къде да го търсят(а уж се славят като едни от най-добрите диагностици в Сливен,намира се до КАТ,за сливенчани).Също така ми направи лошо впечатление че не се вслушаха когато се опитах да им кажа мнения на хора от форума.Така че очаквам предложения за доказани диагностици от Сливен или около Слънчев бряг.Или можем да се срещнем с някой който може да помогне на драга в събота или неделя.
          Поздрави!
          Принципно ще идвам на драга в събота и неделя ако искаш звънни 0878377241-Добри да видим на къде съм и ще ги погледнем тия напрежения
          AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
          http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
          Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
          BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Колега AttilaSL, имаш ЛС.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Здравейте колеги,
              Днес реших да видя дали моя дебитомер е ОК (алфа 147 1.6 120 Hp) на Мулти Еку Скан 2.2 не видях опция да следя волтажа на дебитомера, Изтеглих последната 3.6 версия но пак не видях такава опция. Въпроса ми е трябва ли да си закупя лиценз за тази опция или аз недовиждам къде се намира ?

П.С. Air quantity signal- такова животно нямам
              Attached Files

Comment

Свържи го с колата де, тука ми се вижда че си на масата в хола
                156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от consol Покажи съобщение
                  Здравейте колеги,
                  Днес реших да видя дали моя дебитомер е ОК (алфа 147 1.6 120 Hp) на Мулти Еку Скан 2.2 не видях опция да следя волтажа на дебитомера, Изтеглих последната 3.6 версия но пак не видях такава опция. Въпроса ми е трябва ли да си закупя лиценз за тази опция или аз недовиждам къде се намира ?

П.С. Air quantity signal- такова животно нямам
                  Не, просто я няма тази опция за тази кола. И не само

Comment

Working...
                  X